Z owsianką nie ma nudy. Możesz przygotować ją w wersji wytrawnej lub na słodko. A to dopiero początek dostępnych możliwości. Pomidor, szpinak, kurkuma, owoce kaki, kawa albo po prostu maliny Edyta Stępczyńska przetestowała setki kombinacji i składników, po to, aby wybrać najlepszych 60...
przeczytaj całość
Z owsianką nie ma nudy. Możesz przygotować ją w wersji wytrawnej lub na słodko. A to dopiero początek dostępnych możliwości. Pomidor, szpinak, kurkuma, owoce kaki, kawa albo po prostu maliny Edyta Stępczyńska przetestowała setki kombinacji i składników, po to, aby wybrać najlepszych 60 przepisów.
Możesz skorzystać z nich krok po kroku, lub potraktować jako inspirację do własnych poszukiwań. Przepędź rutynę i schematyczność jak najdalej od Twojej kuchni.
Książka zawiera 60 przepisów na owsianki. Receptury dostosowane są dla potrzeb dwóch osób. Poradnik podzielony jest na dwie części. W pierwszej znajdziecie przepisy na owsianki słodkie, a w drugiej na wytrawne. Całość poprzedza krótki wstęp dietetyczki.
Przykładowe owsianki zaprezentowane książce
ukryj opis
Recenzja