Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
Popis produktu
Czterodaniowe menu od stycznia do grudnia Szef kuchni hotelu Aquapalace z dużą inwencją przemienia tradycyjną kuchnię czeską, aby była porównywalna z najwyższą gastronomią. Pieczony bażant, placuszki ze skwarków, wywar z dziczyzny, wieprzowy gulasz, kyselo, kaldoun czy gęsia wątróbka w jego współczesnej odsłonie stanowią niepowtarzalne doznanie smakowe, które bez problemu można przygotować także w domu z dostępnych składników, sezonowych warzyw, owoców i świeżych ziół. Pod kierunkiem sommeliera poleca do każdego dania najodpowiedniejszy napój.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl