Technologie potravin (czeski)
Popis produktu
Książka Technologie żywności - Przegląd tradycyjnych produktów spożywczych ukazuje się jako zaktualizowany i uzupełniony tekst książki Technologie żywności - Co powinieneś wiedzieć o produkcji żywności? z 2009 roku. Jest przeznaczona dla wszystkich, którzy chcą uzyskać informacje o produkcji żywności i jej jakości, a także powinna służyć jako źródło podstawowych informacji dla fachowej i laickiej publiczności. Niniejsza książka jest zbiorczym przeglądem tradycyjnych, a równocześnie współczesnych technologii spożywczych, podzielonym na 8 rozdziałów i nowo uzupełnionym indeksem terminów fachowych, który umożliwia czytelnikowi szybkie odnalezienie się w tekście oraz angielskim streszczeniem. • Europejska platforma technologiczna - wytyczne dla badań w dziedzinie żywności • Ogólne zasady produkcji żywności • Konserwacja żywności i technologia mięsa • Technologia mleka i wyrobów mleczarskich • Technologia olejów, tłuszczów, detergentów i kosmetyków • Technologia fermentacji • Technologia węglowodanów • Produkcja przekąsek i przetwarzanie suszonych owoców
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl