Jak gotować, aby potrawy były zdrowe, mniej kaloryczne, ale nadal smaczne?
\nWażne są przede wszystkim produkty - świeże, lokalne i sezonowe. Gotując z tą książką, nie będziesz mieć problemu z dostępnością składników i nauczysz się czerpać z natury to, co najlepsze. Autorka pokaże ci, jak wzbogacić znane potrawy o świeże warzywa, owoce i aromatyczne zioła. Przekonasz się również, że tradycyjna kuchnia może być lekka i zdrowa.
\nGotuj prosto, szybko i pysznie!
\nDelikatne naleśniki z jajkiem poche i szparagami, indyk w sosie koperkowym, wiosenna sałatka z pomidorami i ciecierzycą, grillowane steki z kalafiora, kremowe curry z kurczakiem i fasolą edamame, cukinie nadziewane kaszą gryczaną, kokosowy pudding z tapioki, czekoladowa kostka z wiśniami i wiele innych smacznych, łatwych w przygotowaniu przepisów!
\n ukryj opis- Wydawnictwo: Pascal
- Kod:
- Rok wydania: 2025
- Język: Polski
- Oprawa: Broszurowa/paperback
- Liczba stron: 320
- Szerokość opakowania: 16.5 cm
- Wysokość opakowania: 20.9 cm
- Głębokość opakowania: 1.9 cm
- Waga: 601 g
Recenzja