WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy
\nOd klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe - znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!
\nPizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.
\nPizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.
\nPizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.
\nI wiele innych!
\nOdkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:
\nCo zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
\nJaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
\nJak przygotować najlepszy sos do pizzy?
\nDan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!
\n ukryj opis- Wydawnictwo: Koncept
- Kod:
- Rok wydania: 2025
- Język: Polski
- Oprawa: Oprawa twarda wypełniona gąbką
- Liczba stron: 288
- Szerokość opakowania: 15 cm
- Wysokość opakowania: 25 cm
- Głębokość opakowania: 3.3 cm
- Waga: 1.2 kg
Recenzja