Chuť (czeski)
Popis produktu
W książce czekają na was zupełnie nowe, wyjątkowo smakowite przepisy Yotama Ottolenghi i Ixty Belfrage na codzienne kolacje, olśniewające, ale łatwe do przygotowania dania dla gości oraz spektakularne potrawy do swobodnego gotowania - książka kucharska przedstawia rewolucyjne podejście do przygotowywania warzyw z naciskiem na smak. Po warzywnych książkach zatytułowanych Obfitość i Jeszcze więcej obfitości jest to trzeci tom składający hołd warzywom. Autor o książce powiedział: „Skupia się na zrozumieniu, czym warzywa różnią się od innych produktów spożywczych, i w związku z tym także na sposobach uwydatniania i urozmaicania ich smaku i aromatu. Pokazuje, jak tworzyć smakowe ‚bomby’ zaprojektowane specjalnie dla warzyw, korzystając z procesu, łączenia składników i doboru produktów.” Czekajcie na seler pieczony w całości na trzy sposoby, puree z marchewki z przyprawą curry i brązowym masłem, schłodzoną zupę z awokado z olejem i chrupiącym czosnkiem, bezmięsne ragù pieczone na blasze, steki z pieczarek portobello z pastą z fasoli oraz sorbet z arbuza i truskawek.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl