Pečeme chleba - Voňavý poklad z trouby (czeski)
Popis produktu
Hmmm… Jak pięknie to pachnie! Nóż przechodzi przez chrupiącą skórkę i niewielu potrafi się powstrzymać, by nie skosztować pierwszej kromki, gdy jest jeszcze ciepła. Świeżo upieczony chleb jest po prostu niezastąpiony. A najlepszy jest oczywiście własnoręcznie upieczony. Do świeżego chleba nie potrzeba więcej niż trochę masła i szczypta soli - i wkrótce jesteś syty i zadowolony. A najlepsze jest to, że domowe pieczenie chleba jest w gruncie rzeczy niesamowicie proste! Z mąki, wody, soli i odrobiny drożdży powstanie puszysty biały chleb, chrupiące bułeczki albo słodkie cynamonowe ślimaczki. A z chleba orkiszowego z siemieniem lnianym lub wyrazistego chleba na ciemnym piwie możesz w mgnieniu oka stać się konkurencją dla piekarza z rogu. Ale poświęć na pieczenie czas i delektuj się nim wszystkimi zmysłami. Na pewno się to opłaci. Najpóźniej przy pierwszym skosztowaniu chrupiącej, ciepłej i fantastycznie pachnącej skórki własnoręcznie upieczonego chleba to zrozumiesz. Więc nie wahaj się i spróbuj tego!
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl