Domácí sýry, 2. rozšířené vydání (czeski)
Popis produktu
Na podstawie tej książki nauczysz się wytwarzać wiele rodzajów serów domowych. Nie potrzebujesz własnych krów, kóz ani owiec, nie musisz mieszkać na gospodarstwie. Wystarczy stosować się do wskazówek doświadczonej autorki, zaopatrzyć się w zalecane przyrządy i składniki oraz starannie przestrzegać procedur. Przygotujesz sery zarówno o tradycyjnym czeskim charakterze, jak i pochodzenia zagranicznego, dowiesz się, dokąd w Europie możesz wybrać się na gospodarstwa oferujące turystykę serową, a znajdziesz tu również wiele ciekawych przepisów, w których wykorzystasz swoje wyroby serowe. Całość ilustrowana jest czytelnymi fotografiami.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl