Popis produktu
Do książki kucharskiej trzeciego tysiąclecia należą również nowe technologie przygotowywania potraw w szybkowarach lub w kuchenkach mikrofalowych. Przydatne są także ilustracje przedstawiające kolejne etapy gotowania, pieczenia i dekorowania oraz wiele praktycznych porad, dzięki którym, przy odrobinie fantazji, można tworzyć kolejne nowe potrawy i wzbogacać tym samym różnorodną ofertę sztuki kulinarnej. W części „Moučníky” prezentujemy współczesne, nowoczesne metody cukiernicze i piekarnicze, a także dekorowanie wyrobów i aranżację talerzy. Znajdą tu Państwo proste, a jednocześnie smaczne i ładne torty, ciasta, wypieki i inne przysmaki. Życzymy Państwu wielu sukcesów w przygotowywaniu potraw według tej książki kucharskiej.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl