Beata i Igor - praktykulinarni.com
\nW kuchni wyznają zasadę, że można jeść wszystko: jedzenie to przyjemność, ale też paliwo, od którego zależą samopoczucie i poziom energii.
\nW najnowszej książce znajdziesz 110 pomysłów na pełnowartościowe, wegetariańskie obiady, dodatki i desery, które następnego dnia idealnie wpasują się do lunchowego pudełka.
\nA wszystko prosto i szybko, z ogólnodostępnych produktów: roślin strączkowych, kasz, makaronów, nabiału, jajek i oczywiście rozmaitych warzyw. Przy każdym przepisie podana jest wartość kaloryczna oraz podpowiedź, jak zmienić danie, wykorzystując inne składniki.
\nSmaki? Jak zawsze u Praktykulinarnych: z różnych zakątków świata.
\nDhal z soczewicy, hash z serem halloumi, fasolowa fajita z makaronem, udon z warzywami i jajkiem, okonomiyaki, empanady z ciecierzycą, biryani, pad thai z tofu i jackfruitem, paella z kwiatem bananowca, curry \"wurst\", kleftiko wegetariańskie, pudding chia z mango, granola kawowa i wiele, wiele więcej!
\nSięgnij po te kulinarne wrażenia i zadbaj o zdrowie, sylwetkę i planetę!
\n ukryj opis- Wydawnictwo: Pascal
- Kod:
- Rok wydania: 2022
- Język: Polski
- Oprawa: Oprawa twarda wypełniona gąbką
- Liczba stron: 304
- Szerokość opakowania: 16.5 cm
- Wysokość opakowania: 24 cm
- Głębokość opakowania: 2.5 cm
- Waga: 725 g
Recenzja