Klobásy a paštiky (czeski)
Popis produktu
Jeśli gotowe wyroby wędliniarskie z samoobsługi budzą w Tobie podejrzenia, najwyższy czas wypróbować ich domową produkcję. To nic trudnego, a przy odrobinie wprawy szybko opanujesz sposób postępowania. Nie ma nic lepszego niż własnoręcznie przygotowane i doprawione wędliny, kiełbaski, parówki - przy nich zawsze wiesz, co kryje się w środku. W tej książce kucharskiej znajdziesz przepisy na wytwarzanie międzynarodowych klasyków, od kiełbas norymberskich czy debrecyńskich, przez chorizo i merguez, aż po domowe pasztety i terriny. Oprócz przepisów nie zabrakło podstawowych informacji o niezbędnym wyposażeniu i opisów technik pracy.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl