Zaletą naturalnych kaw i herbat jest nie tylko ich niewielki koszt, ale przede wszystkim pozytywny wpływ na zdrowie: ułatwiają zasypianie, detoksykują, łagodzą stres, uspokajają, wspomagają leczenie chorób.
\nKawy i herbaty mogą być niezwykłe i bardzo zaskakujące, więc nie ograniczaj się do tego, co znajdziesz w sklepach! Kreuj unikalne smaki, zbieraj rośliny wokół siebie, odkrywaj nowe połączenia!
\nKsiążka zawiera mnóstwo przepisów na niezwykle smaczne i łatwe w przygotowaniu napary z łatwo dostępnych dzikich roślin, które rosną wokół nas. Już nie musisz być skazany na mieszanki proponowane przez producentów.
\nHerbata lipowa z malinami i miodem
\nKarmelowa kawa z prażonych orzechów laskowych
\nMrożona herbata pokrzywowo-miętowa na ochłodę
\nSyrop z pędów młodej sosny na kaszel
\nCzekoladowa kawa z cykorii
\nHerbata malinowo-sosnowa na wzmocnienie odporności
\nPobudzająca kawa z żołędzi
\nHerbata świerkowa z malinową konfiturą - bomba witaminowa
\nSyrop z kwiatów podbiału
\nHerbata z pąków bukowych na chwilę relaksu
\nMleczna kawa z orzeszków lipy
\nKawa z mniszka lekarskiego na lepsze trawienie
\nI wiele innych
\n\n ukryj opis
- Wydawnictwo: Pascal
- Kod:
- Rok wydania: 2024
- Język: Polski
- Oprawa: Broszurowa/paperback
- Liczba stron: 312
- Szerokość opakowania: 16 cm
- Wysokość opakowania: 21 cm
- Głębokość opakowania: 2 cm
- Waga: 420 g
Recenzja