Oheň a dým (czeski)
Popis produktu
Oryginalny kucharz Michal Hugo Hromas przygotowuje wszystkie potrawy na ogniu, czy to na ruszcie, w kotle czy tadżinie, lub innymi technikami. W swojej pierwszej autorskiej książce kucharskiej Ogień i dym zapoznaje czytelników z tajnikami rozpalania ognia, poszczególnymi technikami gotowania na ogniu, z wyposażeniem, którego używa i które z miłością nazywa „mój blaszany cyrk”. Na ogniu przygotowuje nie tylko solidne kawałki mięsa, ale także wyśmienite potrawy warzywne, piecze chleb, a nawet desery. Gotowanie na zewnętrznym ogniu to najnowszy trend światowej gastronomii, a Michal Hromas należy do czołowych mistrzów tego stylu. Duża, piękna, graficznie oryginalna książka kucharska, z której od pierwszej strony bije ogień i unosi się dym, należy również do kategorii książek kucharskich „coffee table”, czyli takich, z których nie tylko będziesz gotować, ale także czytać je i z przyjemnością przeglądać.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl