Sous-Vide (niemiecki)
Popis produktu
Po prostu spuścić trochę powietrza i spokojnie gotować w kąpieli wodnej - w modnych, trendowych kuchniach to jeden z najgorętszych tematów. Dzięki poradnikowi kuchennemu „Sous-vide” od GU metoda gotowania pod próżnią do wysoce aromatycznych potraw teraz także osobom bez doświadczenia udaje się z pewnością i łatwo. Dzięki rozkładanym instrukcjom krok po kroku dotyczącym pakowania próżniowego i gotowania w kąpieli wodnej ma się najważniejsze podstawy zawsze przed oczami. Praktyczne informacje i porady, alternatywy bez specjalistycznych urządzeń oraz niezawodne przepisy na mnóstwo wyszukanych, a jednocześnie nieskomplikowanych potraw sprawiają, że gotowanie mięsa, drobiu, ryb i warzyw pod próżnią jest tak smaczne i łatwe w obsłudze jak nigdy dotąd! W warunkach pozbawienia powietrza i przy umiarkowanych temperaturach aromaty i konsystencja delikatnego mięsa, wyśmienitego drobiu, pysznej ryby i świeżych warzyw po prostu rozwijają się perfekcyjnie. Kto spróbuje steka sous-vide z sosem chimichurri, piersi z indyka z sosem migdałowym lub delikatnie przygotowanej czerwonej kapusty, wstrzyma oddech - z zachwytu!
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl