Co by měl vědět správný kuchař (czeski)
Popis produktu
James Peterson Co powinien wiedzieć dobry kucharz 484 rad, wskazówek, trików i technik jak sobie ułatwić pracę w kuchni JAK naostrzyć nóż . używać ziół . przechowywać sery . przygotować aromatyzowane oleje i octy . prażyć orzechy . nadziewać omlet jajeczny . otworzyć ostrygę . zamrozić ciasto . przygotować świeży makaron . porcjować indyka . doprawić jajka . upiec tartę . z mięsnego soku szybko przygotować sos . ubić sztywną pianę z białek . rozpoznać świeże grzyby . porcjować steki . perfekcyjnie grillować . stworzyć wiórki czekoladowe . przygotować delikatną langustę . gotować na parze . dusić koper włoski . używać azjatyckiego sosu rybnego .
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl