Domácí zabijačka - Klobásy, šunka, pečeně, huspenina (czeski)
Popis produktu
Kiełbasy czy galareta, szynka lub boczek, kaszanka albo jelita - te domowe smakują po prostu lepiej! Niezależnie od tego, czy ubojujecie dużego prosiaka, czy kupujecie tylko pół świni i chcecie dowiedzieć się, jak najlepiej przerobić mięso, jak zrobić kilka kilo kiełbas albo uwędzić szynkę, w tej publikacji znajdziecie wszystkie niezbędne informacje, procedury i instrukcje. Carsten Bothe nauczy was rozpoznawać jakość mięsa, prawidłowo je porcjować, używać rzeźnickich narzędzi, zaznajomi z trikami zawodowców i wszystkim, co związane z wyrobem kiełbas, peklowaniem czy konserwowaniem mięsa. O domowych zabijańkach po prostu wie wszystko.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl