Jak grilovat zeleninu - Nová bible grilování zeleniny na ohni (czeski)
Popis produktu
Książka słynnego amerykańskiego autora książek kucharskich o grillowaniu Stevena Raichlena tym razem zawiera ponad sześćdziesiąt doskonale dopracowanych przepisów skoncentrowanych na grillowaniu warzyw. Każdy znajdzie tu coś dla siebie - wegetarianie i mięsożercy, którzy chcą na przyjęciu przy grillu podać więcej warzyw i innych bezmięsnych składników w smacznych wersjach. Znajdziesz tu na przykład przepis na grillowaną sałatę lodową z wędzonym sosem ranczerskim, pizzę Margherita Raichlena, grillowane karczochy z majonezem harissa, szaszłyki z cukinii z masłem ziołowo-cytrynowym czy grillowaną kukurydzę na cztery sposoby. W praktycznym wstępie dowiesz się wszystkiego o niezbędnym wyposażeniu i samym grillowaniu, autor poprowadzi cię krok po kroku: od wyboru grilla, przez bezpieczne rozpalanie ognia, aż po niezbędne narzędzia. Na końcu książki znajdziesz wskazówki, jak obchodzić się na grillu z ponad trzydziestoma rodzajami warzyw, które znasz i z których zwykle gotujesz, oraz z warzywami, z którymi być może dopiero zamierzasz się zapoznać.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl