Jehla na špikování masa ORION 19cm
Popis produktu
Igła do nabijania mięsa jest doskonałym pomocnikiem, który znacznie ułatwi Ci przygotowanie mięsa do pieczenia. Słoninę, boczek lub warzywa kroisz na paski, mocujesz na igle za pomocą haczyka i ząbków, przeciągasz igłę przez mięso wzdłuż włókien mięśniowych, a następnie zwalniasz słoninę, boczek lub warzywa z igły i gotowe. Materiał: wysokiej jakości stal nierdzewna. Wymiary: dł. 19 cm, śr. ok. 1 cm. Łatwe w utrzymaniu, można myć w zmywarce.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje producenta
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl