FERMENTACJA WARZYW POMYSŁOWE PRZEPISY NA FERMENTOWANIE 64 WARZYW I ZIÓŁ

FERMENTACJA WARZYW POMYSŁOWE PRZEPISY NA FERMENTOWANIE 64 WARZYW I ZIÓŁ
-33%

Sugerowana cena   59,90 zł

Zaoszczędzisz 19,91 zł
Sugerowana cena 59,90 zł

Zaoszczędzisz: 19,91 zł

39.99 sugerowana cena 59,90 zł

wysyłka za 2-3 dni

wysyłka za 2-3 dni

13,00 zł

Autor:
Wydawca: Vivante
ISBN: 978-83-65601-20-9
Rok wydania: 2017
Język: POL
Oprawa: twarda
Liczba stron: 368

Przy zakupie otrzymacie ten piękny prezent

Zakładka Kolekcjonerska - Alpy 1. W zamówieniu od 1 egzemplarza

Fermentacja – gorący trend, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków! Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami – dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami. Dzięki tej książce poznasz również: – podstawy procesów fermentacji, – rodzaje niezbędnych naczyń, które powinny się znaleźć w twojej kuchni, – problemy, jakie możesz napotkać, – przepisy na fermentowane śniadania, lunche, koktajle, a nawet… desery! Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!