Divoká zvířata: Pandí rodinka
Popis produktu
Zestaw klocków LEGO Dzikie zwierzęta: Rodzina pand PN 31165
Wiek 8+ Liczba elementów 626
Zestaw LEGO® Creator 3 w 1 Dzikie zwierzęta: Rodzina pand pozwala dziewczynkom i chłopcom w wieku od 8 lat zbudować i przebudować 3 różne rodzinne modele zwierząt z tych samych elementów. Dzieci mogą odgrywać historie z udziałem 3 różnych figurek (modele nie mogą być budowane jednocześnie): panda z młodym, orka z młodym i pingwin z młodym. Panda może poruszać pyszczkiem, głową, szyją i łapkami, figurka orki może poruszać ciałem i płetwą, a pingwin może poruszać głową, płetwami i nogami. Gdy dzieci skończą zabawę, mogą wystawić figurki zwierząt LEGO® na półce lub stoliku nocnym dzięki 2 przezroczystym stojakom, na których można zaprezentować rodzinę orków.
Ten zestaw 3 w 1 dostarcza dzieciom doświadczeń budowania i zabawy i jest wspaniałym prezentem na urodziny lub Boże Narodzenie. Zabierz dzieci w kolejną kreatywną przygodę z intuicyjną aplikacją z instrukcjami LEGO® Builder. Pozwala ona zapisywać zestawy, śledzić postępy oraz przybliżać i obracać modele w 3D podczas pracy nad nimi. W każdym zestawie 3 w 1 dzieci zbudują 3 różne modele inspirowane ich zainteresowaniami, w tym zwierzęta, pojazdy i domy. Ten zestaw LEGO® składa się z 626 elementów, a model pandy ma ponad 14 cm wysokości.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje producenta
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl