Alergie číhá v jídle a pití – kuchařka pro alergiky 2.rozšířené přepracované vydání (czeski)
Popis produktu
Tekst został wzbogacony o nowe ustalenia, a także o zupełnie nowe rozdziały, takie jak na przykład problematyka możliwej nietolerancji napojów alkoholowych. Inspiracją do rozszerzenia tekstu były zarówno nowinki w odkryciach naukowych, jak i zmiany na rynku. Jednak najważniejszym motywem były uwagi czytelników i narastające pytania. Okazało się więc, że niektóre tematy (ciekawsze przepisy, probiotyki, prebiotyki, testy ekspozycyjne, substancje dodatkowe, nowa legislacja itp.) zasługują na więcej miejsca, niż poświęcono im w poprzedniej książce.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl