Vše o uzení - Rady, tipy, recepty (czeski)
Popis produktu
Przydatne porady i świetne przepisy oparte na wieloletnim doświadczeniu autora oraz starych mistrzów wędzenia. Niezbędnik dla wszystkich miłośników wędzenia, niezależnie czy wędzisz w domu, na działce czy na wsi. Jego niewątpliwą zaletą jest to, że popularny temat wędzenia i wędzarni prezentuje kompleksowo.
Znajdziesz tu fachowe i przejrzyste informacje, jak prawidłowo przygotować i wędzić mięso w domu, w jakiej wędzarni, jakim drewnem najlepiej wędzić i w jakiej temperaturze, jak zbudować wędzarnię w ogrodzie oraz jakie masz możliwości, dlaczego warto solić i marynować w własnych mieszankach, jak prawidłowo wędzić smaczne parówki, kiełbasy czy różne rodzaje salami, czym różni się marynowanie ryb, drobiu i serów od marynowania mięsa itd. A następnie czeka na Ciebie wiele wspaniałych przepisów na różne przysmaki, oferujących prawdziwe kulinarne doznania.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl