Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů (czeski)
Popis produktu
Książka kucharska zapoznaje z przebiegiem domowej ubojni oraz produkcją specjalności z mięsa, domowego wędzonego mięsa, domowej szynki, kiełbas, salami, parówek i innych wyrobów mięsnych. Czytelnicy znajdą tutaj wiele doskonałych przepisów na przygotowanie potraw nie tylko z wieprzowiny, ale także z innych rodzajów mięsa zwierząt hodowlanych. Książka zawiera także różne metody konserwowania mięsa. Urozmaiceniem są dodatkowo przepisy na warzywne dodatki i sałatki.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl