Udírny a uzení (czeski)
Popis produktu
Wędzenie to tradycyjna i popularna metoda przetwarzania mięsa. W naszej książce znajdziesz informacje nie tylko o rodzajach, możliwościach i zastosowaniu domowych wędzarni, ale także o prawidłowych procedurach wędzenia. Dowiesz się także, jak prawidłowo nasolić mięso do wędzenia, przyprawić je, zamarynować i przygotować. Oferujemy przepisy na przygotowanie różnych rodzajów czerwonych mięs, drobiu, domowych wędlin, ryb i dziczyzny.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl