Uzení pro labužníky - Uďte jako profík (czeski)
Popis produktu
Wędzenie żywności ma długą tradycję. Tą metodą aromatyzuje się i przedłuża trwałość nie tylko klasycznych surowców, takich jak mięso i ryby, ale smak można również złagodzić w soli, jajkach, chlebie, owocach, warzywach, serze, orzechach, ziołach, a nawet słodyczach. A jeśli do dzisiejszego dnia myślałeś, że wędzić można tylko w wędzarniach, to możesz zainspirować się całym szeregiem pomysłów, które w swojej książce przedstawia wszystkim miłośnikom eksperymentowania i majsterkowania autorka Cosima Bellersen Quirini. Do wędzenia mogą służyć także grill, patelnia wok, stolikowa wędzarnia, pokrywa do wędzenia, piekarnik lub metalowa puszka po ciasteczkach. Znajdziesz tu najważniejsze informacje o wędzeniu na zimno, ciepło i gorącym dymem oraz przegląd odpowiedniego sprzętu i materiałów do wędzenia. A także to, co najistotniejsze - ponad 200 oryginalnych i tradycyjnych przepisów na przygotowanie najwyższej jakości przysmaków.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl