Uzení (czeski)
Popis produktu
Wędzenie to starożytna metoda przetwarzania żywności, przedłużania jej trwałości i poprawiania smaku. Szef kuchni Jeremy Schmid krok po kroku wyjaśni nie tylko, jak zbudować własną wędzarnię, ale także jak prawidłowo przygotować, doprawić i uwędzić różne rodzaje mięsa i innych produktów, aby efekt był jak najlepszy. Każdy rozdział uzupełniają przepisy, w których błyszczą produkty, które sami uwędziliśmy. Wędzić można nie tylko mięso, ale także sery, orzechy, jajka, a oczywiście warzywa, owoce i sól.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl