Kuřecí prsa na 78 způsobů (czeski)
Popis produktu
Obecnie coraz większą popularność zyskują lekkie potrawy o prostej przygotowaniu. Natomiast tłuste dania, w tym czerwone mięso, odchodzą w cień. Piersi z kurczaka cieszą się dużym uznaniem, ponieważ przygotowuje się je szybko i łatwo. Ponieważ mięso to jest stosunkowo suche i zawiera niewiele tłuszczu, konieczne jest przestrzeganie zalecanego czasu przygotowania. Równie ważne jest odpowiednie doprawienie, ponieważ piersi z kurczaka są mało wyraziste w smaku. Nadają się do różnych typów potraw: przystawek, sałatek, zup i dań głównych. Dzięki naszym przepisom chcielibyśmy pomóc Państwu w ich przygotowaniu. Życzymy miłego gotowania!
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl