Divočák - Recepty z kančího masa (czeski)
Popis produktu
Autorzy tej książki kucharskiej wraz z fotografem wzięli udział w polowaniu na dzika w lasach południowej Szwecji i byli przy oddaniu strzału, jak i podczas florenia oraz porcjowania. locha ważąca 76 kg została ustrzelona pewnego wczesnego styczniowego poranka, a jej mięsa starczyło na wszystkich 52 przepisy w tej książce, włącznie z kilkoma przysmakami dla psów, które były ważną częścią wyprawy łowieckiej. Mięso dzika jest chude o delikatnym dziczym posmaku, doskonale nadaje się do obróbki w niskich temperaturach, na grill oraz do wyrobu kiełbas i dań z mięsa mielonego. Wśród przepisów znajdziesz proste potrawy i bardziej uroczyste dania, tradycyjne receptury przekazywane przez babcie oraz nowsze sposoby przygotowania mięsa; wszystkie przepisy oznaczone są stopniem trudności od 1 do 3.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl