DOMO Vaflovač Genius, LCD, 5 programů+ vlastní
Popis produktu
- Typ urządzenia: cyfrowa gofrownica
- Rozmiar: 2 belgijskie gofry 5x5 kratek
- Moc: 1600 W
- Automatyczna praca zgodnie z wybranym programem i jego ustawieniami
- 4 fabryczne programy:
- 1 program własny z indywidualnym ustawieniem
- 7 poziomów ustawienia stopnia przyrumienienia gofra
- Przejrzysty wyświetlacz LCD z niebieskim podświetleniem pokazuje:
- Sygnał dźwiękowy informujący o rozgrzaniu do temperatury pracy
- Sygnał dźwiękowy po upływie czasu pieczenia
- Automatyczne wyłączenie po 2 godzinach bezczynności
- Podwójny wydajny element grzewczy dla maksymalnie równomiernego i szybkiego przyrumienienia
- Na 2 belgijskie gofry o wymiarze 5x5 kratek (12x13 cm)
- Ruchoma pokrywa z możliwością regulacji wysokości dopasowująca się do bardziej wyrastającego ciasta
- Rowek zbierający wyciekające ciasto wokół całej płyty do pieczenia (szerokość: 1,5 cm)
- Płyty do pieczenia z wysokiej jakości powłoką nieprzywierającą
- Elegancki design w matowej szarości z elementami ze szczotkowanej stali nierdzewnej
- Powierzchnia izolowana termicznie urządzenia dla maksymalnego bezpieczeństwa użytkowania
- Wpuszczone płyty do pieczenia minimalizujące ryzyko oparzeń przy zamkniętym urządzeniu
- Zamek do zabezpieczenia pokrywy do przenoszenia i przechowywania w pozycji pionowej
- Długość przewodu zasilającego: 68 cm
Wymiary urządzenia (s x g x w): 32,3 x 29 x 13,5 cm Waga urządzenia: 3,9 kg
Wymiary opakowania (s x g x w): 36 x 17,1 x 35 cm Waga opakowania: 4,4 kg
Gofrownica przeznaczona jest do użytku domowego.
Gofry brukselskie
przygotowuje się je z ciasta z białkami jaj lub drożdżami. Są lekkie, puszyste i chrupiące. Czas pieczenia 1:02 do 1:50 minuty w zależności od wybranego stopnia przyrumienienia.
Gofry belgijskie
przygotowuje się je podobnie jak gofry brukselskie, jednak prościej z użyciem proszku do pieczenia lub sody. Gofry są puszyste i chrupiące. Czas pieczenia 1:20 do 2:48 minuty w zależności od wybranego stopnia przyrumienienia.
Gofry Liège
to gofry z gęstszego, bardziej treściwego ciasta i także bardziej słodkie. Pochodzą z wschodniej części Belgii i należą do najpopularniejszych rodzajów gofrów, które można spróbować w Belgii. Czas pieczenia 1:15 do 2:45 minuty w zależności od wybranego stopnia przyrumienienia.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje producenta
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl