Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení (czeski)
Popis produktu
Bakterie fermentacji mlekowej są doskonałym konserwantem, dzięki nim warzywa zachowają wiele witamin i minerałów. Dodatkowo powstają aromaty, których inne metody nie zapewnią. Przekonaj się o tym sam, wypróbowując procedury i przepisy zawarte w tej książce, której materiał ilustracyjny z pewnością znacznie zachęci do własnej produkcji. Autorka nie opisuje egzotycznych potraw; jej celem jest wręcz przedstawienie sprawdzonych tradycyjnych i nowszych prostych metod oraz wiedzy o biologicznej konserwacji warzyw. Jak potwierdza duża liczba przepisów w tej książce, kisić można nie tylko kapustę, jak myśli wiele osób, lecz niemal wszystkie rodzaje warzyw. Przez cały rok będziesz mieć w ten sposób do dyspozycji bogate, ponadto bardzo tanie i łatwe w przygotowaniu źródło witamin, enzymów i innych cennych składników, dodatkowo w smacznej, przyjemnie aromatycznej formie.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl