Popis produktu
Ing. Dagmar Lánská jest znaną autorką specjalizującą się w wykorzystaniu warzyw i przypraw; jej publikacje mają liczne grono czytelników i ukazują się wielokrotnie. Publikacja o roli warzyw w naszym żywieniu i przygotowywaniu potraw warzywnych już wcześniej odnosiła sukcesy, a teraz ukazuje się w wydaniu zrewidowanym i uzupełnionym. Autorka zgromadziła w niej wszystkie znane gatunki warzyw dostępne na krajowym rynku - od karczocha po kapustę - i do każdego dołączyła przepisy na gastronomicznie najkorzystniejsze przygotowanie. Receptariusz ilustruje kolorowa prezentacja fotograficzna potraw autorstwa Miroslava Zeminy.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje producenta
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl