Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek,...
przeczytaj całość
Oto
poradnik, z którego dowiesz się
jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Ponad 100 zdjęć oraz:
- informacje na temat urządzeń i dodatków,
- dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,
- wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,
- porady pozwalające unikać błędów.
Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.
ukryj opis
Recenzja