Zebrane w książce porady i przepisy na nalewki pochodzą zewsząd! Jako chemik technolog środków spożywczych z wykształcenia i z racji przez wiele lat uprawianego zawodu z własnej ciekawości od zawsze zbierałem takie przepisy i zazwyczaj w zaciszu domowym je wypróbowywałem oraz...
przeczytaj całość
Zebrane w książce porady i przepisy na nalewki pochodzą zewsząd! Jako chemik technolog środków spożywczych z wykształcenia i z racji przez wiele lat uprawianego zawodu z własnej ciekawości od zawsze zbierałem takie przepisy i zazwyczaj w zaciszu domowym je wypróbowywałem oraz modyfikowałem według gustu własnego oraz bliskich.Podczas niemal półwiecza tej pasji nie obyło się bez wizyt w bibliotekach miejskich, uniwersyteckich czy diecezjalnych oraz buszowania w całkiem prywatnych, domowych księgozbiorach, grzebania w najprzeróżniejszych źródłach i to nie tylko książkowych, czasem wpadł mi w ręce jakiś przepis a czasem zanotowałem coś w trakcie biesiady, oto te przepisy.
ukryj opis
Recenzja