Druga część bestsellerowego poradnika o żywieniu niemowląt U malucha na talerzu.Publikacja zawiera porady na temat żywienia małych dzieci wraz z praktycznymi przepisami na smaczne i zdrowe posiłki. Dzięki niej poznasz odpowiedzi na pytania:– Jak odżywiać dziecko od pierwszego do...
przeczytaj całość
Druga część bestsellerowego poradnika o żywieniu niemowląt U malucha na talerzu.Publikacja zawiera porady na temat żywienia małych dzieci wraz z praktycznymi przepisami na smaczne i zdrowe posiłki. Dzięki niej poznasz odpowiedzi na pytania:– Jak odżywiać dziecko od pierwszego do trzeciego roku życia?– Co podawać do jedzenia, by było zdrowe i prawidłowo się rozwijało?– Jakie produkty są wskazane, a jakich lepiej unikać?– Jak radzić sobie z brakiem apetytu u dziecka?– Co gotować maluchowi jesienią i zimą, a co podawać wiosną i latem?– Jak komponować smaczne i pożywne śniadania, obiady oraz kolacje, a co zaproponować na deser?
ukryj opis
Recenzja