Sladká kniha domácích bonbonů (czeski)
Popis produktu
Chcesz przygotować w domu cukierki, które będą wyglądać i smakować jak od profesjonalisty? Niezależnie od tego, czy jesteś początkujący, czy doświadczonym twórcą słodyczy, książka dostarczy fachowych porad, które będą świetną inspiracją i zaspokoją też Twój łakomy język. Na początku znajdziesz podstawy przygotowywania cukierków: wszystko, co trzeba wiedzieć o wyposażeniu, składnikach i technikach. Potem możesz wypróbować ponad 50 przepisów - cukierki z cukru, fondant, karmel, toffi, fudge, trufle, pralinki, cukierki marshmallow oraz słodycze owocowe i orzechowe. Nie brakuje też porad, jak rozwiązywać problemy, oraz technik dekorowania, które dodatkowo ulepszą smakowite wyroby. Autorka, Elizabeth LaBau, wcześniej pracowała jako cukierniczka w kilku restauracjach w Los Angeles i ma wieloletnie doświadczenie w wytwarzaniu domowych cukierków. Można jej zatem zaufać, że to zabawny proces - gdy opanujesz podstawowe techniki, będziesz mógł eksperymentować z różnymi wariantami i tworzyć własne, niepowtarzalne kombinacje.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl