Džemy a zavařeniny (czeski)
Popis produktu
Od najdawniejszych czasów ludzie odczuwali potrzebę przechowywania żywności na mniej sprzyjające czasy. Academia Barilla wybrała do tej książki 50 przepisów na przetwory, kompoty, dżemy i czatni. Gdy raz spróbujesz domowych przetworów, nigdy nie wrócisz do kupnych. Nie ma nic lepszego niż domowe przetwory, które dodają każdemu daniu osobistego, a przez to niepowtarzalnego smaku!
KUCHARZE KOLEKTYWU ACADEMIA BARILLA: W sercu Parmy, w jednym z najsłynniejszych miast włoskiej kuchni, znajduje się Barilla Center. Powstało na terenach dawnej fabryki makaronów Barilla. Ten nowoczesny kompleks architektoniczny jest domem Academii Barilla, która została założona w 2004 roku, aby wspierać sztukę kuchni włoskiej, chronić regionalne dziedzictwo gastronomiczne przed imitacjami i podróbkami oraz pielęgnować wielkie tradycje włoskiego restauratorstwa.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl