Wydaje ci się, że wegańskie jedzenie jest drogie, a przygotowywanie posiłków na wynos wymaga wiele czasu i wysiłku? Nic bardziej mylnego! Natalia Krupska, autorka książki „Vege słodkie na co dzień i na święta” udowadnia, że weganizm może być dla każdego – nawet w trudnych warunkach i ciągłym pośpiechu! Wystarczy nauczyć się odpowiednio planować posiłki i poświęcić na gotowanie nie więcej niż pół godziny dziennie, by zadbać o swoje zdrowie i wykształcić nawyki, które będą nam służyć przez lata. W środku znajdziesz: 100 przepisów na wegańskie obiady, śniadania i przekąski, które z łatwością zabierzesz ze sobą do pracy lub szkoły, pyszne, różnorodne dania na bazie prostych, tanich i łatwo dostępnych składników, bazowe przepisy na błyskawiczne domowe pieczywo, konfitury, pasty i smarowidła, zdrowsze, wegańskie alternatywy sklepowych słodyczy, batoników i ciastek, informacje o makroskładnikach i kaloryczności, które pomogą ci ułożyć zbilansowany jadłospis.
\nGotuj po wegańsku – prosto, smacznie, w nie dłużej niż 30 minut dziennie!
- Wydawnictwo: Pascal
- Kod:
- Rok wydania: 2022
- Język: Polski
- Oprawa: Miękka
- Liczba stron: 272
- Szerokość opakowania: 16 cm
- Wysokość opakowania: 21 cm
- Głębokość opakowania: 1.5 cm
- Waga: 461 g
Recenzja