„Joanne Lee Molinaro przypomina nam, że najlepszą częścią każdego przepisu jest historia, która się za nim kryje. W swojej debiutanckiej książce kucharskiej dzieli się nie tylko wieloma wspaniałymi wegańskimi daniami koreańskimi (nie mogę się doczekać, aż ugotuję kolejne!), lecz także pokazuje samą siebie i swoich bliskich. Dzięki temu nie tylko lepiej gotujemy, ale też po prostu stajemy się lepsi”.
\nJULIA TURSHEN, autorka bestsellera „The New York Times” Simply Julia, podcastu Keep Calm i Cook On oraz założycielka Equity at the Table
\n„Koreańska kuchnia wegańska to nie tylko źródło świetnych przepisów, które od razu chce się wypróbować, ale i pasjonująca, wciągająca lektura. Obok kreatywnych pomysłów na dania z makaronu, przystawki banchan czy bajgle znajdziemy w niej rodzinne historie, które raz bawią, a innym razem wzruszają do łez”.
\nJEANINE DONOFRIO, autorka książki kucharskiej Love and Lemons
\n ukryj opis- Wydawnictwo: Purana
- Kod:
- Rok wydania: 2022
- Język: Polski
- Oprawa: Miękka
- Liczba stron: 340
- Szerokość opakowania: 20 cm
- Wysokość opakowania: 26 cm
- Głębokość opakowania: 2.5 cm
- Waga: 1.1 kg
Recenzja