Sous vide u vás doma (czeski)
Popis produktu
Przewodnik dla początkujących techniki sous vide - metody, która od kilku lat cieszy się dużą popularnością w restauracjach - oferuje idealnie przygotowane delikatne i soczyste potrawy. Technologia sous vide krok po kroku Ta prosta książka kucharska krok po kroku pokaże Ci, jak wykorzystać technologię sous vide do przygotowania potraw o jakości restauracyjnej w zaciszu własnej kuchni. Ponad 100 przepisów na każdą okazję, od halibuta, grillowanego szparaga i kurczaka Tikka Masala, po Dulce de Leche, prostą waniliową lody lub gorzkie kawowe ziarna kardamonu.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl