Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia takich zagadnień, jak: usługi gastronomiczne, promowanie usług gastronomicznych, kalkulacje, rozliczanie kosztów usługi gastronomicznej, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, kompetencje personalne i społeczne.
ukryj opis- Wydawnictwo: WSiP
- Kod:
- Rok wydania: 2015
- Język: Polski
- Oprawa: Miękka
- Liczba stron: 308
- Kategoria: Podręczniki szkolne
- Szerokość opakowania: 20.5 cm
- Wysokość opakowania: 28.5 cm
- Głębokość opakowania: 1.8 cm
- Waga: 772 g
Recenzja