Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce (czeski)
Popis produktu
Publikacja jest częścią kompleksowej serii podręczników, nawiązuje do przedmiotów Technologia i praktyczna nauka zawodu. Uczniowie poprzez podręcznik zapoznają się z problematyką wyposażenia zakładów produkcyjnych, urządzeń do higieny naczyń i narzędzi, stosowanych maszyn do mechanicznej obróbki żywności oraz innych maszyn kuchennych i ich konserwacją. Zapoznają się również z urządzeniami do obróbki cieplnej potraw, do przechowywania potraw i napojów na ciepło, a także z urządzeniami chłodniczymi i mrożącymi oraz z wyposażeniem magazynów i punktów sprzedaży
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl