Receptury teplých pokrmů (czeski)
Popis produktu
Aktualne 8. przeredagowane wydanie zbioru "Receptury ciepłych potraw" - Jaroslav Runštuk i wsp., które na niemal 600 stronach przedstawia tradycyjne i nowoczesne potrawy przede wszystkim kuchni czeskiej. Zawiera również przegląd aktualizowanych przepisów legislacyjnych i higienicznych, rozdział "NOWE RECEPTURY", który odzwierciedla nowoczesne trendy naszej gastronomii. Ponadto w publikacji zamieszczono informacje o ALERGENACH, wykaz alergenów oraz inne obowiązki przedsiębiorców dotyczące informowania klientów. W kwestii alergenów zamieszczono także komunikat UI SZPI. Podawane są również wydajności wybranych surowców przy przygotowywaniu potraw przy użyciu nowoczesnych urządzeń technologicznych - konwektomatów.
Właściciel publikacji ma możliwość na stronach internetowych www.receptury.com uzyskać dodatkowe bogate informacje, które służą lepszej orientacji przede wszystkim kierownikom pracowniczym, studentom i uczniom szkół zawodowych.
Przy tworzeniu menu można np. wykorzystać tłumaczenia na cztery języki światowe: angielski, niemiecki, polski i rosyjski. Tłumaczenia mają możliwość eksportu wybranej wersji do formatu txt. Wyszukiwanie odbywa się według kategorii potraw. Dla lepszej orientacji eksportowane tłumaczenia zawierają również numer receptury.
Na wspomnianych stronach internetowych znajduje się m.in. dział obejmujący podział mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego, a także jagnięcego, drobiowego i króliczego domowego.
Za pośrednictwem wspomnianych stron internetowych można również korzystać z "GEKON LITE", czyli aplikacji internetowej, która w podstawowej wersji umożliwia wyszukiwanie w recepturach za pomocą szerokiego zakresu filtrów, przypisywanie receptur do kategorii oraz tworzenie kalkulacji ilościowej surowców. "GEKON LITE" jest ograniczoną licencją dla użytkowników publikacji Receptury ciepłych potraw z użyciem klucza aktywacyjnego.
Swoich zainteresowanych z pewnością znajdzie także dział "Receptury w nowoczesnej formie", który zawiera prawie sto fotografii potraw, które mogą być inspiracją.
Wierzymy, że publikacja Receptury ciepłych potraw oraz strony internetowe będą Twoim pomocnikiem i przyczynią się do głównego priorytetu, jakim jest zadowolenie konsumenta.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl