Cukrářská výroba III (czeski)
Popis produktu
Podręcznik rozszerza wiedzę i umiejętności, które uczniowie zdobyli w 1. i 2. klasie. Przedstawia kolejne technologiczne procesy produkcji wyrobów cukierniczych, ciast piernikowych oraz deserów restauracyjnych, opisuje przygotowanie ciast drożdżowych i procesy biochemiczne zachodzące w cieście podczas wyrastania. Dużą uwagę poświęca przygotowaniu lodów i produktów lodowych oraz produktom dietetycznym. Zajmuje się technologią nowych surowców do przygotowania kremów i nadzień oraz ocenia surowce i wyroby, wyposażenie zakładów i higienę produkcji. Dla poszczególnych części zawsze podane są typowe rodzaje wyrobów. Nowa, przejrzystsza szata graficzna z miejscem na własne notatki.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl