Houby Atlas jedlých hub s osvědčenými recepty (czeski)
Popis produktu
Atlas wybranych jadalnych grzybów i książka kucharska o grzybach w jednym tomie. To wyjątkowa publikacja, przy powstaniu której współpracowali czołowi czesko-słowaccy mykolodzy Ladislav Hagara, Oldřich Jindřich i Aleš Vít.
LADISLAV HAGARA: Atlas jadalnych grzybów
- Wybrane gatunki jadalnych grzybów, które przez cały rok znajdziesz w naszych lasach.
- Szczegółowy opis każdego grzyba ze zdjęciem w detalu.
- Informacje o cechach smakowych.
- Piktogramy wskazujące zastosowanie w kuchni.
OLDŘICH JINDŘICH, ALEŠ VÍT: Grzyby w kuchni
- Około 300 sprawdzonych przepisów szefa kuchni Oldřicha Jindřicha.
- Przepisy uporządkowane według występowania grzybów w poszczególnych porach roku.
- Ciekawe i smaczne potrawy z uprawianych grzybów.
- Efektowne, obrazowe fotografie Aleša Víta.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl