Zemědělství a potraviny - Encyklopedický předhled (czeski)
Popis produktu
Książka powstała we współpracy z Czeskim Uniwersytetem Rolniczym w Pradze. Celem publikacji jest zwrócenie uwagi na powiązania między czynnikami środowiskowymi, samą produkcją rolną a wytwarzanymi produktami spożywczymi - zarówno pod względem ich ilości (włącznie z prognozami na przyszłość), jak i jakości. W pierwszej części czytelnik zapoznany zostaje z historią oraz z obecnym i przyszłym znaczeniem rolnictwa oraz z osadzeniem produkcji w kontekście środowiska. Druga część poświęcona jest systemom produkcyjnym, a trzecia produktom spożywczym i sposobom przetwarzania produktów rolnych. Ciekawe informacje zawarte w książce znajdą nie tylko uczniowie szkół średnich, którym jest przede wszystkim przeznaczona, lecz także szeroka publiczność, która w jednej publikacji uzyska uporządkowany przegląd.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl