Popis produktu
Książka kucharska Jany Vlkové zapozna czytelników z roślinami, które od dawna były używane w kuchni, a które teraz stopniowo odkrywają znani szefowie kuchni i smakosze. Autorka podpowie, kiedy, gdzie i jak zbierać dzikie i uprawne rośliny. Do tego przedstawi wyśmienite, inspirujące, a jednocześnie bardzo proste przepisy. Jadalne kwiaty i liście podkreślają smak potraw i pełnią ważną rolę dekoracyjną. Książka jest przejrzyście podzielona na rozdziały „cztery pory roku miłośnika kwiatów”, czyli według tego, kiedy w Czechach roślinki są dostępne. Rozkoszujcie się potrawami, które cieszą oko, i odkryjcie wyjątkowe smaki, które oferuje nam natura. Wasz talerz ozdobiony jadalnymi kwiatkami i ziołami natychmiast stanie się dziełem sztuki.
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl