Zeleninová kuchařka - z farmy přímo na váš stůl (czeski)
Popis produktu
Czym właściwie jeść, gdy nie chcemy spożywać tyle mięsa, produktów mlecznych, cukru i glutenu? Wypróbuj najbardziej lubiane i sprawdzone metody szefa kuchni, który codziennie przygotowuje zdrowe, pożywne i smaczne menu pełne warzyw, roślin strączkowych i zdrowych zbóż, takich jak np. kasza jaglana, gryka czy quinoa. Wszystkie przepisy są wegańskie - nie używają produktów pochodzenia zwierzęcego, czyli ani mleka, ani jaj. Wiele przepisów, w których łączy kuchnię czeską i światową, poznaną podczas swoich pobytów za granicą, jest bezglutenowych i bez cukru. Najlepsze warzywa to te świeże, dlatego autor podzielił książkę na cztery pory roku. Książka zawiera 96 sezonowych przepisów, przybliża tradycyjne i zapomniane warzywa, takie jak brukiew, rzepa czy jarmuż. Autorem jest Petr Klíma, który wszystkie przepisy wymyślił, sfotografował i sam je zjadł, jest szefem kuchni kultowej dejvickiej restauracji Country Life, propagatorem zdrowego odżywiania i odnoszącym sukcesy blogerem: www.greenwayfood.cz
Kup razem
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl