Cud terapii Gersona. Sprawdzony program żywieniowy leczenia raka i innych chorób

Cud terapii Gersona. Sprawdzony program żywieniowy leczenia raka i innych chorób
-32%

Sugerowana cena   50,08 zł

Zaoszczędzisz 16,04 zł
Sugerowana cena 50,08 zł

Zaoszczędzisz: 16,04 zł

34.04 sugerowana cena 50,08 zł

Produkt dostępny w magazynie gotowy do natychmiastowej wysyłki

W magazynie dostępnych > 5 szt. Zboží ihned k odeslání

13,00 zł

Autor:
Wydawca: Vivante
ISBN: 9788363965693
Rok wydania: 2014
Język: POL
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Liczba stron: 484
Temat: Zdrowie Uroda

Przy zakupie otrzymacie te dwa piękne prezenty

Kalendarzyk Megaksiążki 2019 1.

Zakładka Kolekcjonerska - Alpy 2. W zamówieniu od 2 egzemplarza

Organiczne owoce i warzywa, świeżo wyciskane soki, bezsolna dieta, oryginalny program detoksykacji oraz wzmacnianie komórek odpowiednią suplementacją – oto wyjątkowa kuracja leczenia raka znana od 1928 roku! Terapia Gersona w naturalny sposób wspomaga prawidłową pracę narządów i wzmacnia odporność organizmu, nie wywołując przy tym skutków ubocznych. Od ponad 80 lat ten oryginalny program diety antyrakowej pomaga ludziom na całym świecie leczyć raka i inne choroby diagnozowane jako przewlekłe lub nieuleczalne.

Cud Terapii Gersona to najnowsze, zaktualizowane i uzupełnione o wszystkie niezbędne informacje kompendium metody, opracowanej przez dr. Maxa Gersona. Znajdziesz tu:

– Oryginalne, autorskie przepisy na soki i inne zdrowe posiłki,
– Programy żywienia wspomagające leczenie chorób takich jak: borelioza, alergie skórne, czerniak, artretyzm, migreny, choroby serca i innych,
– Warianty terapii możliwe do stosowania na różnych etapach choroby,
– Szczegółowy opis suplementacji i jej naukowe uzasadnienie,
– Specjalnie opracowaną metodę detoksykacji organizmu,
– Dokładne omówienie mechanizmu działania terapii,
– Historie osób, które przedłużyły swoje życie nawet o 45 lat stosując się do zaleceń diety Gersona.

Cud ozdrowienia, jakiego doświadczają pacjenci klinik stosujących kurację Gersona, to tak naprawdę efekt diety, polegającej na dostarczeniu do organizmu jak największej ilości odżywczych substancji. To pożywienie stało się w niej największym sojusznikiem zdrowia.