Malá diabetická kuchařka (czeski)
Popis produktu
W przypadku choroby cukrzycowej bardzo ważne jest wybieranie takich produktów spożywczych, które mogą korzystnie wpływać na poziom glikemii lub masę ciała. Książka kucharska zawiera smaczne przepisy, które jednocześnie zapewniają organizmowi wystarczającą ilość energii i wszystkie podstawowe składniki niezbędne do jego prawidłowego funkcjonowania. Dzięki prawidłowo skomponowanemu jadłospisowi powinny zostać osiągnięte dwa podstawowe cele - optymalna masa ciała oraz poziom cukru po posiłku jak najbardziej zbliżony do osoby zdrowej.
- Mogłoby Cię również zainteresować
- Inne książki autora
- Inne pozycje wydawcy
- Ostatnio obejrzane
Podobní autoři
Księga odwiedzin
Współpraca hurtowa
Jeśli macie Państwo interesujący asortyment, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybkie płatności i długoletnią współpracę.
hurtownie@megaksiazki.pl